جمعه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-03-29
کد خبر: 4846 |
تاریخ انتشار : 01 سپتامبر 2021 - 12:45 | ارسال توسط :
284 بازدید
0
7
ارسال به دوستان
پ

پنج نرم‌افزار در حوزه واقعیت مجازی و افزوده برای توسعه گردشگری دیجیتال در کشور با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طراحی و تولید شده است.

اخبار گردشگری پارسی :

این محصولات ایران‌ساخت گامی اثرگذار در توسعه گردشگری کشور هستند و خدماتی فناورانه و نوآورانه به علاقه‌مندان این صنعت ارائه کرده‌اند که در ادامه این نرم‌افزارها معرفی می شوند.

 

واقعیت ترکیبی تخت جمشید

 

یکی از نرم‌افزارهای تولید شده در این حوزه اپلیکیشن واقعیت ترکیبی تخت جمشید است. مجموعه گردشگری تخت جمشید که سالانه پذیرای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر است، پتانسیل بسیار بالایی دارد. ترکیب فناوری که قادر باشد به گردشگران این امکان را بدهد تا در هنگام گشت و گذار در این مجموعه با گرفتن موبایل، تبلت یا هدست واقعیت مجازی خود به هر سو آن قسمت را به صورت سه بعدی بازسازی شده ببینند یک کار باارزش و با صرفه اقتصادی بالا است.

با طراحی نرم‌افزار واقعیت ترکیبی تخت جمشید کاربران با انتخاب یک کلید کل مجموعه را به صورت ۳۶۰ درجه مشاهده و همزمان نیز با کمک فایل های مولتی مدیا (ویدئو، اسلاید عکس، صوت و متن) اطلاعات کامل تری از آن محدوده دریافت می‌کنند.

آموزش مجازی ساخت صنایع دستی

یکی از شرکتها با ورود به این حوزه اقدام به طراحی و تولید دوربین‌های واقعیت افزوده شهری کرده است. فعالیت اصلی این شرکت در حوزه معماری، شهرسازی و گردشگری است.

این مجموعه، فعالیت خود را سال ۹۰ در زمینه معماری و شهرسازی آغاز کرد. طراحی و تولید دوربین های واقعیت افزوده شهری و گردشگری با رویکرد تجربه محوری و هم آفرینی (اقیانوس) از جمله محصولات این شرکت است.

در این شرکت با استفاده از فناوری واقعیت مجازی، به کاربران آموزش ساخت صنایع دستی ارائه می شود.

گردش مجازی در برج طغرل

«شبیه ساز واقعیت مجازی برج تاریخی طغرل» یکی دیگر از محصولات تولیدشده است. در برنامه شبیه ساز واقعیت مجازی برج تاریخی طغرل، تلاش شده است تا با به کارگیری فناوری های گوناگون، ضمن تولید محیطی واقع گرایانه از مکان باستانی، ویژگی های منحصر به فرد آثار موجود در آن، بصورت قابل درک برای کاربر نهایی، در آن شبیه سازی شود. کاربر در این محیط آزادانه حرکت و با تغییر تاریخ و زمان، تاثیرات تغییرات زاویه تابش نور بر سطح برج را مشاهده می کند. همچنین با تولید صدا در فضای داخلی برج، متوجه پژواک از سطوح آن می شود و همچنین، با تعامل با اشیاء موجود در محوطه، درباره ویژگی های منحصر بفرد آن اطلاعات کسب می کند.

توسعه فناوری‌های گردش مجازی

یکی دیگر از شرکتها به حوزه ارائه خدمات واقعیت مجازی و افزوده گردشگری ورود و محصولاتی در این زمینه ارائه کرده است. این مجموعه دانش بنیان در سال ۹۲ حول توسعه فناوری های نوین صنعت گردشگری در دانشگاه صنعتی شریف تاسیس شد.

این شرکت با استفاده از فناوری های نوین طراحی وب، داده کاوی کلان داده ها، سامانه های بازدید واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و نرم افزارهای موبایل محصولات متعددی را در صنعت گردشگری توسعه داده است.

بازدید مجازی از موزه ها

موزه مجازی ایران محصولی است که توسط یکی از شرکتها به تولید رسیده است. این مجموعه سال ۹۴ با هدف مستندنگاری، شبیه سازی، آرشیو، معرفی و اشاعه میراث فرهنگی و طبیعی ایران تاسیس شد.

این شرکت با استفاده از فناوری های نوینی چون فتوگرامتری، پهپاد فتوگرامتری، اسکن لیزر، عکاسی گیگاپیکسلی، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و پرینت سه بعدی در تلاش است تا میراث این مرز و بوم را به میراثی پایدار بدل کند و در راستای توسعه پژوهش در حوزه مطالعات ایران قدم بردارد. یکی از این تلاش ها، فراهم کردن بازدید مجازی از موزه های کشور است.

بازدیدها: 0

منبع خبر «» است و اخبار گردشگری پارسی در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 4846 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09199028006  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه اخبار گردشگری پارسی مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط اخبار گردشگری پارسی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید